miercuri, 23 februarie 2011

Tara lui Bercea Mondial

Pana acum doua zile nu stiam cine este Sandu Anghel. Sincera sa fiu nu pierdusem nimic! Sandu Anghel sau Bercea Mondialul, asa cum cei mai multi il cunosc, si-ar fi injunghiat nepotul acum cateva zile. Justitia Romana, considerand ca face dreptate, s-a autosesizat si a emis un mandat de arestare preventiva pe numele Mondialului. Pana aici nimic iesit din comun.
 Domnul Bercea, seful sefilor tiganilor din Slatina, sau rromilor - sa nu se simta nimeni ofensat, a fost "ridicat" cu "onorurile" de rigoare de la "modesta" sa locuinta si purtat in arest. Nimic special, nimic iesit din comun, dar la cateva ore de la arestare au inceput reactiile. Presa a vuit, invitati in emisiuni tv care si-au spus parerea despre arestarea bietului om, difuzari in prime-time cu imagini de la diferite evenimente alese la care a participat dl Bercea etc.
 Astea toate au fost incheiate apoteotic cu presedintele acestei tarisoare care a facut conferinta de presa la Cotroceni pentru a-si revendica arestarea, in ciuda faptului ca nimeni altul decat M.Basescu (fratele presedintelui) a botezat pe unul dintre copiii lui Bercea. Insusi presedintele, invitat de onoare la sarbatoarea rromilor din 2009, a jucat in vazul lumii in hora langa Bercea. Cand vine vorba de dreptate nu ne uitam in stanga si in dreapta. Nu mai conteaza nimic, nici frate nici alti inalti prelati care sunt inruditi prin diferite aliante cu Bercea.
 Pe naiba! Sa imi spuna oricine dar eu  nu cred in ruptul capului ca asta nu este inca un exercitiu de imagine. Hai sa si explicam: Bercea Mondialu' este de etnie rroma! Cel injunghiat nu a depus plangere! La rromi se aplica judecata tiganeasca..adica si politia in cazuri rare de autosesizare intreaba victima sau familia victimei daca depun plangere. Astea se intampla in mod frecvent..acum trebuia sa mai cada cineva sa mai spalam putin imaginea, sa crestem in sondaje, sa mai ducem cu zaharelul poporul acesta naiv, care parca nu-si mai revine niciodata!
 In fine, s-a inghitit si pastila asta! Dar doi parlamentari au intrat in greva pentru arestarea lui Bercea. Nicolae Paun si Madalin Voicu, ajunsi in Parlamentul Romaniei datorita voturilor unora dintre noi s-au gandit ei ca au facut destul pentru cei pe care ii reprezinta in parlament si e cazul sa intre in greva si pentru nimic altceva, decat pentru arestarea lui Bercea! Ironizand in cel mai grav mod arestarea, reprezentantii rromilor in parlament au spus ca Bercea Intergalacticul, trebuie judecat acum de un tribunal international, doar este Mondial, nu?
 Cu banderola alba pe brat, cei doi au afirmat, schimbandu-si atitudinea si tratand subiectul serios, ca fiecare raspunde pentru faptele sale, iar Bercea nu reprezinta etnia rroma! Romania s-a transformat,incet incet in ultimul timp in tara lui Bercea Mondialu', care va iesi linistit din arest si se va intoarce in "casuta" lui imediat cum se vor potoli apele. Nu cred ca va locui intr-o celula atata timp cat magistrati importanti sunt cumetrii acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu